Viatges, una setmana plena d’emocions, sensacions i sentiments.

 

La setmana del 19 al 23 de novembre de 2018 vam viatjar a Europa, l’Antàrtida, Àfrica i a l’Amazònia, sense moure’ns de l’escola; una oportunitat única i especial per viure-la a través de tots i cadascun dels nostres sentits.

Les aules es van convertir en indrets meravellosos que van permetre visitar diferents paisatges del món, descobrir cultures, tradicions i curiositats de molts països. L’espai de fotografia ens va permetre conèixer el món gràcies a les instantànies de les famílies i una pinzellada a l’evolució de les càmeres.

L’Antàrtida amb paperets de seda blanc que volaven com la neu simulant la sensació de fred. Sud Amèrica, on vam creuar la selva descobrint la vegetació i la fauna de l’Amazònia. Àfrica, sobre la sorra del desert i les dunes asseguts en coixins  i mantes de colors. Europa, un camí fosc guiat per llums que ens endinsava a les portes d’un museu per gaudir del quadre de Vicenç Huedo i l’escultura «Calma» d’Anthony Quinn i per últim, un bosc inundat de fulles que ens recordava el silenci de la natura;  tot això mitjançant l’experimentació, mirant pel·lícules i obres de teatre, escoltant lectures i xerrades, tastant diferents menjars típics…

Va ser una setmana molt emocionant on vam viure diferents experiències i vam aprendre altres maneres de viatjar, sense maletes, però emportant-nos grans records.