Com cada any, els alumnes de segon som els encarregats de l’hort. Ja fa dos anys que rebem l’assessorament de la Fundació Drissa i, en Narcís, en Pau i la Mireia ens vénen a ajudar a realitzar les diferents tasques: conèixer el nom de les eines i per a què serveixen, saber el nom i característiques de les hortalisses, plantar, regar, treure les males herbes…

Cada setmana dediquem una estona al manteniment de l’hort ja que al mes de maig anem a vendre la collita al mercat de la plaça del Lleó, dins de la “Jornada escolar de Venda de Productes de l’hort”.

Aquest projecte engloba diferents àrees: Science (cicle de les plantes, alimentació saludable), Matemàtiques (euros, mesura i instruments de mesura: longitud i pes), Llengua (vocabulari, cartells, cerca d’informació) i Plàstica (bossetes d’olor).