La setmana del 25 al 29 de novembre l’escola va ser transformada per ser l’escenari de múltiples activitats i espectacles relacionats amb els somnis com a temàtica, tot despertant curiositats, sorpreses, inquietuds, nous coneixements… des d’una perspectiva educativa i plena de significat.

Durant aquests dies s’han introduït de manera més intensa les disciplines artístiques convidant a diferents artistes, transformant estèticament alguns dels espais de l’escola, oferint xerrades per obrir la mirada als diferents tipus de somnis i  col·laborant amb l’escola Vila-roja fent una activitat creativa a partir d’uns esbossos del pintor Gironí Dani Maresma.

Es tracta d’un projecte propi dut a terme amb la col·laboració de les famílies i l’Escola d’Art Superior de Disseny d’Olot.

Us deixem unes imatges perquè us pugueu fer una petita idea.