Acabem rebre aquesta notificació!!!

«Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que sou un dels guanyadors del Premi Baldiri Escola! Moltíssimes felicitats!

Ens fa moltíssima il·lusió poder impulsar una escola com la vostra, que ha sabut situar la cultura i les arts en el centre del seu projecte educatiu. Gràcies per creure en els Baldiri i en una educació que respiri cultura i art!

Ara, més que mai, és important reivindicar l’aliança de la cultura i l’educació per transformar el món. Per això, malgrat la situació actual, estem preparant un acte de lliurament dels premis Baldiri, virtual i en “rigorós diferit”, per al pròxim 7 de juny al Teatre Lliure.»

La cultura transforma l’educació, l’educació transforma les persones, i les persones transformem el món!

MOLTES GRÀCIES A LA FUNCACIÓ CARULLA, CONCRETAMENT ALS PREMIS BALDIRI REIXAC PER EL RECONEIXEMENT DE LA NOSTRA ESCOLA I DE LA TASCA DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA. AIXÒ ENS ANIMA A SEGUIR TREBALLANT A TRAVÉS DE LA CULTURA I DE L’ART.