• 14 octubre, 2020
  • pabordia
  • Entorns
Benvolgudes famílies,
Ens trobem en un curs molt diferent, amb molts canvis. A causa de la situació actual, aquest any no obrirem la biblioteca al barri a les tardes. Però, com que volem que els alumnes i famílies segueixin tenint accés a les lectures, us volem proposar de fer préstec telemàtic.
A la pàgina web de l’escola trobareu un enllaç a l’ePèrgam, on es poden buscar els llibres que tenim a la biblioteca, i també un enllaç a un formulari, a través del qual podeu demanar el llibre o DVD que vulgueu de la biblioteca i li donarem als vostres fills perquè arribi a casa.
Esperem seguir compartint els recursos de la biblioteca amb vosaltres i que gaudiu de les lectures!
Us deixem els enllaços a continuació mentre no estiguin disponibles a la web.
Escola el Bosc de la Pabordia