• 14 diciembre, 2020
  • pabordia
  • Moments

Aquest primer trimestre els alumnes de 5è han estat fent un pla de treball sobre el pas del temps. Els  tutors els han donat un full i també l’han penjat al classroom, i tenen unes quantes tasques obligatòries i unes altres d’optatives.

Alguns exemples de tasques que han fet són uns reptes matemàtics relacionats amb la Prehistòria i el temps, una descripció d’unes imatges de poblats prehistòrics, una comprensió oral sobre un vídeo dels primers humans a la Península, la creació d’una línia del temps per col·locar-hi imatges de cada etapa, un joc interactiu…. en resum diferents tipus d’activitats relacionades amb totes les assignatures. I com a cloenda han fet una sortida que es diu “Un dia a la Prehistòria” on han fet tallers relacionats amb aquesta època.

En resum, els ha agradat molt treballar d’aquesta manera. Tenen tasques  molt diverses i relacionades amb totes les assignatures. Algunes són individuals i d’altres en grup. I també en tenen algunes per fer amb els “Chromebooks”. Els encanta treballar amb ells!! Estan desitjant començar el següent pla de treball!!