Per a tothom que hi estigui interessat i tingui algun dubte sobre el nostre centre, el dimarts dia 9 de març es farà una videoconferència a les 19.00h per tal de donar resposta a les vostres preguntes.

Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a preinscripcio@escolaelboscdelapabordia.cat confirmant la vostra assistència i quina és la pregunta que voleu que us resolem durant la videoconferència. (Per fer la reunió utilitzarem la plataforma JITSI, uns instants abans de la reunió rebreu un enllaç per accedir-hi)

Moltes gràcies!!!

 

 

A l’escola el Bosc de la Pabordia volem que els nostres alumnes siguin els promotors, els actors principals, els activadors del seu propi aprenentatge. Per aquest motiu proporcionem diferents entorns que potenciïn activitats de la vida i per la vida. Volem que els entorns facilitin el treball cooperatiu, el treball amb els altres, que promoguin l’experimentació, el descobriment, el plantejament d’hipòtesis i la comprovació d’aquestes.

A la nostra escola procurem oferir moments pel treball individual, per pensar i escoltar, per reflexionar. Moments per fer i desfer, per equivocar-nos, per construir. Moments per estar en grups reduïts compartint idees, discutint punts de vista, consensuant solucions. Moments per sentir-nos acompanyats, protegits. Moments per jugar, inventar, actuar. Moments per sentir-nos bé, per ser feliços, compresos, moments per sentir-nos únics.

SOM…. A CADA PAS… APRENENTS DE VIDA…

Caminem amb els ulls oberts… amb l’intent de captar, tocar, transformar… amb les nostres accions, el nostre voltant… descobrint  i experimentant , connectant i transferint allò que hem après, dotant de sentit el nostre aprendre…

Una  relació directa amb la vida, un caminar constant , un fer i desfer per mitjà del joc… Un donar funcionalitat, un fer evident, un entendre què, com i de quina forma vivim… Solucionant petits reptes, entrebancs efímers que ens fan pensar, ser crítics i actors constants del nostre aprenentatge. Dubtes i  problemes que ens fan entrar, en comptagotes, al món dels adults, als problemes reals,  i als quals poder donar resposta des d’una vessant educativa i de qualitat.

Moments de transformació, on l’art i la cultura hi prenen part. Part que  impregna cada  instant de noves mirades, de noves projeccions, que sumen i ens fan créixer.  Part de creació , de transgressió, de moviment constant i progressiu, on l’estètica, el coratge, el saber fer ens ARRELEN I donen ALES al nostre dia a dia.

                                                                                                                                                                  PERQUÈ  SOM…

OBRIM PORTES, MÉS ENLLÀ DE LES PARETS.

Espais que ens  parlen, ambients que ens comuniquen, racons que ens captiven…miralls de la vida a l’escola, embolcalls d’aprenentatge continus…

Llocs amb personalitat, analitzats,  reflexionats en equip de treball, construits amb criteri pedagògic  i  amb  la justa estimulació  per provocar i despertar emocions, relacions, complicitat, coneixement…

Entreu, resseguiu, amb ulls del qui busca, cada raconet,  deixeu-vos portar per la mirada i gaudiu d’aquest entorn privilegiat, amb la naturalitat del que cerca una escola de vida, un lloc on, més enllà de les parets, tot resulta dir…

A continuació trobareu una galeria d’imatges amb les que hem volgut representar els diferents espais i moments que es viuen a l’escola.