Hola a tothom!

Us fem arribar l’enllaç de la gravació del Cafè Tertúlia sobre internet segura que ens va fer en Sergi Mir Miquel, Mosso d’Esquadra en serveis especials i actual regidor de l’Ajuntament de Caldes de Malavella, durant el segon trimestre d’aquest curs.

És una xerrada molt interessant, que us ajudarà a reflexionar sobre aspectes que hem normalitzat en l’ús de les xarxes socials i que hauríem de tenir presents cada dia. Instagram, Facebook, Whatsapp, Tik Tok … són eines que cada vegada utilitzen més les nenes i els nens i cal que tinguin uns coneixements mínims sobre seguretat i, encara més, les mares i pares per tal de saber si el que fan és perillós o no.

Feu-li un cop d’ull, val molt la pena. Cliqueu aquí:  Cafè tertúlia

Aprofitem una vegada més per agrair la feina que va fer en Sergi amb l’alumnat de 4rt, 5è i 6è i per la seva paciència i dedicació.

Gràcies.