L’artista Jaume Geli acompanyat de la Lídia Masllorens i l’Edgar Massegú han creat l’espectacle «Wabi-Sabi». Aquest espectacle s’ha pogut veure a Banyoles a la factoria d’arts escèniques.

 

Wabi-sabi és una paraula japonesa que no té traducció al català. Vol dir que hem de donar valor a les coses que són velles ja que han viscut moltes experiències i també poden ser maques.

 

A l’espectacle es combinen diferents tècniques artístiques: l’Edgar Massegú fa la percussió utilitzant diversos materials com fusta i metall. En Jaume i la Lídia van pintant quadres molt grans al ritme de la música. A cada espectacle, els quadres que surten són diferents.

 

Al centre de l’escenari hi ha un pont que representa la unió entre la cultura japonesa i la catalana. També es representava un riu creat a través d’imatges projectades. Aquestes imatges també ajudaven a l’hora de pintar.

Un dels quadres estava més relacionat amb elements de la natura, de color blanc, i l’altre amb elements metàl·lics o artificials, de color negre.

 

Aquest espectacle ha format part del cicle «Una primavera en dansa» conjuntament amb dos espectacles més: «Lú», de la companyia Maduixa i «Kintsugi», de la companyia Impas Dansa.