Els alumnes de Cicle Mitjà (3r i 4t de primària) vam anar d’excursió a Molló Parc. Una sortida d’aquestes característiques és molt especial: i no només per l’entorn natural i els animals amb els que podem interactuar, sinó pels mateixos paisatges impressionants de llum i color al cor de la Vall de Camprodon.

 

Al llarg de  les 3 hores de passejada vam gaudir envoltats d’arbres i animals en semi-llibertat. Vam veure linx llops, daines, marmotes, óssos, àguiles reials, porcs senglars, cérvols.  A través de les explicacions del nostre guia vam conèixer característiques i curiositats sobre les més de 30 espècies animals pròpies del Pirineu català: la seva hibernació, alimentació, com han arribat fins aquí, si hi ha alguna espècie en perill d’extinció.

 

Vam aprendre la importància de tenir cura i respectar l’entorn natural i tots els animals que en formen part.

 

Tot seguit vam anar a la zona de pícnic a dinar. Més tard vam poder gaudir dels animals de granja, vam estar a prop d’ells i els vam poder amanyagar: conills, cabres…

 

A la tarda vam tornar amb l’autocar cap a l’escola en un viatge de més d’una hora, però amb l’alegria d’haver passat una jornada especial i en uns paratges insuperables.

 

No cal ni dir que la sortida es va fer prenent totes les mesures higièniques i sanitàries pertinents, fent la visita i dinant separats per grups bombolla i rentant i desinfectant les mans en els moments puntuals estimats.