Arrenca un nou curs i des d’escola verda us donem la benvinguda.

Ja fa anys, la nostra escola del Bosc de la Pabordia, es va comprometre a protegir i conservar el nostre entorn. 

Des d’aquesta comissió ens encarregarem  que tot rutlli verd: el compostatge, recollida selectiva de residus, reciclatge de paper, enviament d’informacions per via digital, reciclatge del material d’escriptura, neteja d’un bosc proper a l’escola…

Una de les nostres dinàmiques de funcionament és a través de la figura dels delegats verds, alumnes representants de cada classe amb els que ens reunim periòdicament per decidir les accions a dur a terme. 

A més a més, un altre dels nostres plats forts és la SETMANA VERDA, un dels signes d’identitat i de les raons de ser d’aquesta comissió. Aquesta setmana té una temàtica anual i durant aquests dies duem a terme activitats, tallers, excursions, debats, xerrades…

L’escola forma part de la xarxa de coordinadors de mobilitat escolar amb el que volem posar el nostre gra de sorra per millorar la mobilitat autònoma, segura, sostenible i saludable dels nostres alumnes.