• 16 diciembre, 2021
  • pabordia
  • Moments

Per la setmana de Ficcions, l’equip d’Educació Infantil va dissenyar conjuntament amb dues artistes l’espai anomenat Camí de la Distorsió. La Paula Clay i la Jordina Ferrando van plantejar un espai per a reflexionar a través de la forma, el moviment i la textura a partir del tèxtil i de la ceràmica.

Aquest espai pretenia desenvolupar la imaginació i la fantasia, creant un diàleg a través del que és i el que no és, la distorsió de la realitat. 

Un cop vam fer la visita a l’espai, l’alumnat de P3 i un grup de P4 van fer un taller amb la Jordina on van poder apropar-se al món de la ceràmica tot creant animals fantàstics convinant el fang i materials naturals. D’altra banda, un grup de P4 i l’alumnat de P5, van poder fer un taller amb la Paula on el tèxtil era l’element protagonista i van poder fer un primer tastet del món de la costura. 

Va ser una experiència molt enriquidora pel fet de poder treballar de forma conjunta amb dues disciplines tan diferents i tan properes alhora. 

Les mans ens permeten donar i rebre, sentir i crear.