• 16 diciembre, 2021
  • pabordia
  • Moments

Aquest curs, hem introduït la figura de l’Atelier: cada cicle compta amb el suport d’un o dos artistes de diferents disciplines que treballa juntament amb els mestres del centre per acostar la pintura, la dansa, l’artesania…. als projectes que ja es desenvolupen a cada aula donant continuïtat al llarg del curs.

Cicle inicial ha rebut l’acompanyament de l’artista gironí Jaume Geli dins les sessions pedagògiques per dissenyar el seu espai de la setmana de ficcions.

En Jaume presenta el seu treball d’aquesta manera: “Un dels trets que defineixen les meves darreres obres és la transversalitat de tècniques, disciplines, materials i conceptes participant en una voluntat de transmissió unificadora; la preocupació visible per arribar a l’altre, en el sentit més ample de la paraula”.

La nostra instal·lació s’anomena contajoc, és una proposta escenogràfica creada a partir de plans de profunditat i tècnica de dibuix de línia negra sobre fons blanc.

Durant la setmana de ficcions, els alumnes es preparaven abans d’entrar a l’espai, vestint-se de blanc. Un cop dins l’espai, la proposta interpretativa era mimetitzar-se dins el paisatge i trobar un lloc on, a través de les línies dels vestits, formar part de l’escena.