• 17 febrero, 2022
  • pabordia
  • Moments

Aquest mes de febrer els alumnes d’Educació Infantil han gaudit dels tallers musicals de la factoria artística Khan Cartrö. 

Dur a terme aquestes sessions ens ha permès apropar i desenvolupar la creativitat musical en els nens i nenes. Les activitats realitzades es fan a partir d’una metodologia lúdica, dinàmica i vivencial. 

Des de l’escola apostem per aquests tallers, ja que la música contribueix de manera activa en el desenvolupament integral; intel·lectual, auditiu, lingüístic sensorial i motriu. A més, aporta un augment de la capacitat de la memòria, l’atenció i la concentració, estimula la imaginació i és una manera més que els permet expressar-se.

A cada curs es va realitzar un taller diferent i adequat als interessos de cada edat. 

A P3 van poder escoltar diferents audicions a partir dels diferents instruments del món. 

A P4 van descobrir diferents instruments del món a través de la pràctica instrumental. 

A P5 consisteix en fer ritmes a partir de diversos estris i elements de cuina.