L’arribada de la primavera ha vingut acompanyada de moments que ens han permès tornar a obrir les portes de l’escola a tota la comunitat educativa, oferint-nos l’oportunitat de fer les portes obertes per a les noves famílies que s’interessen per l’escola i també per les famílies actuals de P3 i P4. Després de dos cursos, hem tornat a reprendre la tarda de conferències de forma presencial, convidant a les famílies a assistir i gaudir de diferents exposicions per part de l’alumnat de primària. Aquesta setmana, també hem pogut comptar amb la col·laboració d’algunes àvies de nens i nenes de l’escola, per ajudar-nos a teixir i confeccionar teles per decorar diferents dels nostres espais, aprofitant la celebració de temps de flors i, d’aquesta manera, poder-nos-hi vincular també. 

 

Creiem que l’educació és una tasca compartida, i és per aquest motiu que és molt important connectar l’escola amb tota la comunitat educativa que la conforma i, en especial, amb les nostres àvies, que ens acompanyen en tots els aprenentatges per a la vida.

 

“Per educar a un infant cal tota la tribu”

Proverbi africà