P3. PILOT

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. PILOT
març 152018
 

En Jordi és pilot d’avions! Hem vist quines són les parts d’un avió, per fora i per dins. Ens ha ensenyat vídeos de diferents vols… semblava que fóssim a dins! Passàvem entre els núvols, vèiem com sortia el sol, com aterràvem, quina impressió! I quina feina més delicada. Ens ha agradat molt. Gràcies Jordi!

P3. PERIODISTA

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. PERIODISTA
març 152018
 

La mare d’en Marc, la Clara és periodista i directora de Catalunya Ràdio a Girona. Va venir amb el seu company, en Lites, i ens van explicar la feina que fan. Quan ha passat un fet important, agafen el cotxe carregat de micròfons i auriculars, i van al lloc i, després de veure què ha passat, ho expliquen per la ràdio. Expliquen notícies! Nosaltres també hem fet de periodistes. Hem parlat amb el micròfon i ens hem sentit la veu… Ha estat genial!
Gràcies a tots dos, per venir!

P3.INFERMERA

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3.INFERMERA
març 152018
 

La Jeny és infermera. Ens ha explicat com ho hem de fer per estar sans i forts. També hem conegut un aparell que es diu fonendo, que serveix per escoltar el cor, i un altre que serveix per mirar les orelles, que es diu otoscopi. I també ens ha ensenyat a curar ferides. Ara ja en sabem una mica més de tot plegat! Gràcies Jeny.

P3.FIGURES DE GUIX

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3.FIGURES DE GUIX
març 152018
 

La mare de la Valentina i la de la Laia, ens han vingut a ensenyar com es fan figuretes de guix. Primer hem barrejat aigua amb el guix en pols, després ho hem ben remenat i hem omplert uns motlles de motes formes diferents. De seguida s’han eixugat i han quedat ben durs!!! Després els hem tret dels motlles i els hem pintat amb pintura de dits. Ha estat genial! Gràcies a totes dues per venir!

P3. FEM MÀGIA

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. FEM MÀGIA
març 152018
 

La Jordina Pi i en Gerard Pi han vingut a fer-nos màgia! Quina passada! Tots estàvem amb la boca oberta. Feien aparèixer objectes, desvetllaven l’edat de les mestres, desfeien nusos de cordes sense ni torcar-les… I molt més. Ens ha agradat tant que els hi hem demanat que tornin un altre dia! Gràcies Gerard i Jordina!

P3. PROJECTE CAPGROSSOS

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. PROJECTE CAPGROSSOS
març 152018
 

L’Isaac, membre de la Fal.lera Gironina i pare de l’escola ens va portar una petita mostra de capgrossos. Aprofitant el seu talent musical i les ganes d’entusiasmar als infants, vam conèixer els noms de tots els capgrossos, els instruments que utilitzen en les cercaviles i fins i tot en vam fer una al pati de l’escola. Va ser genial! Gràcies Isaac

P4- HA NEVAT!!!

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P4- HA NEVAT!!!
febr. 282018
 

Avui ha nevat i hem aprofitat per sortir a jugar amb la neu. Hem fet boles, ens hem fet fotografies, ens hem emportat una mica de neu a la classe i l’hem posat en una safata, durant el matí l’hem anat observant i hem pogut comprovar com s’anava desfent. També hem aprofitat per dibuixar la neu i hem penjat els dibuixos a la classe.
No cal dir que ens ho hem passat genial!!!!

P3. REUNIÓ DE PARES

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. REUNIÓ DE PARES
gen. 252018
 

Aquest curs les mestres de p3 hem volgut donar una mirada diferent a la reunió de pares. Vam pensar que, una bona forma de rebre-us era talment com fem amb els nens i nenes. Un espai acollidor, petites dinàmiques i crear expectativa a partir de l’emoció. Un ambient distès, carregat de positivisme, ens va permetre explicar amb naturalitat la nostra pràctica educativa. Molt contentes que us hagi agradat. Seguim!

P3 EL CONVIDAT

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3 EL CONVIDAT
nov. 232017
 

Fa uns dies ens van venir a veure els avis d’en J. C. Ens van explicar que viuen a una masia i que tenen molts animals. Vam veure fotografies de tots els animals i de tot el bosc que tenen al costat de casa seva.
Gràcies per venir!
En J. va estar super content!!!