ESPAIS P4-P5. ESPAI DE LLUM. TAULES DE LLUM

 EI Espais  Comentaris tancats a ESPAIS P4-P5. ESPAI DE LLUM. TAULES DE LLUM
abr. 262018
 

Durant aquesta sessió hem experimentat amb farina a les taules de llum. Hem parlat de la textura i l’estat de la farina i també quin efecte fa la llum quan hi posem farina a sobre. Hem fet traços sobre la farina, dibuixos, lletres… Hem gaudit moltíssim i sí, també ens hem embrutat!

ESPAIS P4-P5. ESPAI D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA. ELS TRES PORQUETS.

 EI Espais  Comentaris tancats a ESPAIS P4-P5. ESPAI D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA. ELS TRES PORQUETS.
abr. 192018
 

Durant aquesta sessió hem interpretat el teatre dels tres porquets. Hem parlat del conte, dels personatges i de la feina del narrador. Després cada alumne ha pogut interpretar un personatge. Les sessions han anat acompanyades de diverses audicions musicals per ajudar a interpretar les diferents escenes.

ESPAIS P4-P5. ESPAI D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA. LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L’ESCALETA.

 EI Espais  Comentaris tancats a ESPAIS P4-P5. ESPAI D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA. LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L’ESCALETA.
abr. 122018
 

Camille Saint-Saënz amb la seva faula musical “El Carnaval dels Animals” ens acompanya per a dur a terme la representació del conte de “la rateta presumida”. Els nens i nenes experimenten amb les titelles els diàlegs de la història. Una obra per divertir-se i divertir els seus amics.

ESPAIS P4-P5. ESPAI DE LLUM. TAULES DE LLUM

 EI Espais, General  Comentaris tancats a ESPAIS P4-P5. ESPAI DE LLUM. TAULES DE LLUM
abr. 122018
 

Durant aquesta sessió hem treballat amb les taules de llum i diferents peces geomètriques translúcides i opaques, també amb pedretes de colors. Hem pogut veure el resultat d’altres colors sobreposant les diferents peces i hem fet diferents composicions amb tots els materials. Ha estat una sessió molt creativa i atractiva !