P4-P5. ESPAI DE CONSTRUCCIONS – OBSERVEM L’ENTORN

 EI Espais  Comentaris tancats a P4-P5. ESPAI DE CONSTRUCCIONS – OBSERVEM L’ENTORN
des. 142017
 

Aquesta sessió a l’espai de construccions hem utilitzat diversos materials. Hem estat una estona jugant i fent construccions diverses. A mitja sessió hem agafat una fotografia d’objectes i éssers de la natura i els hem intentat reproduir amb els materials que teníem a l’abast. El resultat ha estat espectacular!!!!

P4-P5. ESPAI DE LLUM – ROBES

 EI Espais  Comentaris tancats a P4-P5. ESPAI DE LLUM – ROBES
des. 142017
 

Durant aquesta sessió d’espais hem experimentat amb robes fluorescents. Ens hem vestit, hem fet dibuixos i lletres amb les robes. Ens ho hem passat molt bé buscant altres utilitats a les peces de roba i poder fer-ho a la foscor ha estat genial!

P4-P5. ESPAI DE LLENGUA-TAMPONS

 EI Espais  Comentaris tancats a P4-P5. ESPAI DE LLENGUA-TAMPONS
des. 142017
 

Durant aquesta sessió d’espais hem jugat amb els tampons de lletres. Teníem tintes de diferents colors i lletres grosses, mitjanes i petites. Hem provat com funcionava, hem elaborat murals i hem escrit alguns noms i paraules. Ens ho hem passat d’allò més bé!!!

P4-P5. EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

 EI Espais  Comentaris tancats a P4-P5. EXPRESSIÓ ARTÍSTICA
nov. 302017
 

Amb aquesta sessió d´expressió artística, hem pogut treballar l´audició “El duet dels gats” del compositor italià Rossini. A partir de les titelles hem representat el diàleg entre els gats. Els infants han pogut jugar amb les titelles, fer-les ballar seguint el ritme de la música i ser els protagonistes de l´espectacle durant una estona de l´audició.

P4-P5. ESPAI D’EXPERIMENTACIÓ

 EI Espais  Comentaris tancats a P4-P5. ESPAI D’EXPERIMENTACIÓ
nov. 302017
 

A l’espai d’experimentació hem treballat amb aquestes rampes d’exterior. Algunes peces són imantades . Teníem el repte de fer un circuit entre tots i la consigna era que una bola de fusta passes per a totes les peces . Ens ha costat, però col•laborant entre tots ho hem aconseguit!!!!