ENS ENVIEM CARTES!

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a ENS ENVIEM CARTES!
maig 212018
 

La setmana passada els nens i nenes de segon vam anar a enviar una carta que arribarà a un dels nostres companys de segon. La vam escriure en castellà a la classe de la Carmen. Estem molt impacients perquè ens arribi!

DIGESTIVE SYSTEM

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a DIGESTIVE SYSTEM
maig 212018
 

A les classes de Science hem començat a treballar el sistema digestiu i no hi ha millor manera d’aprendre que viure les coses en primera persona, així que ens hem dibuixat el nostre propi sistema digestiu i hem descobert les seves parts. Ens ha encantat!!

JOCS FLORALS

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a JOCS FLORALS
abr. 252018
 

La tarda del dia de Sant Jordi vam celebrar els jocs florals a l’escola. Es van premiar els poemes i textos escollits pel nostre jurat. Pel que fa als alumnes de 2n els guanyadors van ser: en tercer lloc Joan Cobo (2nA), en segon lloc Íngrid López (2nB) i en primer lloc Jorgina Pi (2nA). Felicitats als guanyadors i també a tots els participants perquè realment tots i totes van fer molt bona feina!

VISITA AL GERIÀTRIC

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a VISITA AL GERIÀTRIC
abr. 252018
 

El dia de Sant Jordi els nens i nenes de 1r i 2n vam anar a fer una visita als avis i àvies de la residència. Els va fer molta il·lusió rebre la nostra rosa feta de paper. Allà nosaltres vam poder participar en la narració de la història de Sant Jordi. Va ser un matí molt agradable!

MATÍ DE CURTMETRATGES

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a MATÍ DE CURTMETRATGES
abr. 202018
 

Avui els alumnes de 1r i 2n hem anat als cinemes Ocine de Girona per veure diferents curtmetratges. Eren molt divertits i a la vegada tractaven diversos valors. Ens han encantat! Quan hem acabat hem anat a esmorzar i seguidament hem tornat cap a l’escola.

ENS VISITEN ELS ARTISTES!

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a ENS VISITEN ELS ARTISTES!
abr. 182018
 

Al llarg del dia d’ahir ens van visitar diversos artistes a l’escola. A cada aula vam comptar amb la visita d’un d’ells. A les classes de 2n vam poder gaudir de la col·laboració de la Mari Morgado (dobladora de cinema i televisió) i en Simón (professor de ball de Fama Girona). Va ser un plaer tenir-vos amb nosaltres!

BUFALLETRES

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a BUFALLETRES
abr. 162018
 

The 2018 World Cup is fast approaching, with national sides making their final preparations ahead of this summer’s tournament.

We now know the groups after December’s draw. England have been put together with Belgium, Tunisia and Panama in Group G.

Gareth Southgate’s side were not among the top seeds, meaning they featured in pot two during the proceedings.

And with England’s route now mapped out, Southgate will be able to ramp up preparations for the 2018 tournament. 2018 World cup, football News ,Gaming ,Betscore ,Casino …..Sports.vin

HEM DE CUIDAR LES DENTS!

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a HEM DE CUIDAR LES DENTS!
abr. 052018
 

El dimecres passat a l’escola vam fer l’activitat Queixal corcat. Una actriu va venir a l’aula i ens va explicar un munt de coses interessants sobre les dents. Vam aprendre com les hem de cuidar per tenir una bona salut bucal. Ens va encantar!