JOCS DE MALABARS A EDUCACIÓ FÍSICA

 CM Activitats Aula, CM Esp Educació Física  Comentaris tancats a JOCS DE MALABARS A EDUCACIÓ FÍSICA
abr. 102018
 

El segon trimestre hem fet una unitat didàctica de “jocs de malabars”. Entenem per malabarisme “l’art de manipular i fer espectacle amb més objectes que mans, mantenint-los en equilibri i llençant-los a l’aire alternativament, sense deixar que caiguin al terra”. Cadascun de nosaltres vam fer els nostres malabars amb material de reciclatge… A més a més, hem experimentat amb diferents materials: mocadors, malabars, carioques, diàbolo…. som tots uns experts!!!

CIRCUIT DE PSICO A 4t

 CM Activitats Aula, CM Esp Educació Física  Comentaris tancats a CIRCUIT DE PSICO A 4t
abr. 102018
 

De tant en tant, l’alumnat de 4t, els agrada experimentar i jugar amb les peces toves de psicomotricitat… és molt divertit!!!! Aprofitem per fer circuits d’habilitats bàsiques i jocs de reptes molt xulos. De manera cooperativa decidim quines estacions i quins jocs volem fer.
Com sempre, ens ho vam passar genial!!!

REALITZANT EL PROJECTE GIROBÒTICA ( 3r )

 CM Activitats Aula  Comentaris tancats a REALITZANT EL PROJECTE GIROBÒTICA ( 3r )
març 012018
 

Des de fa unes setmanes estem treballant en el Projecte Girobòtica. Des de la Universitat de Girona se’ns va presentar un repte on els alumnes havíem d’inventar una màquina per tal de dur una alimentació més saludable. Vam fer equips de treball i un cop vam posar-nos d’acord vam començar a crear la maqueta del que seria el nostre robot, objecte, màquina…
Ara, ja estem preparant la presentació que farem el proper diumenge 11 de març a la Universitat Politècnica de Girona.

VISITEM EN CESC SERRAT ( 3r )

 CM Activitats Aula  Comentaris tancats a VISITEM EN CESC SERRAT ( 3r )
març 012018
 

El passat 20 de febrer, els alumnes de tercer vam anar a la Biblioteca Ernest LLuch. En Cesc Serrat ens va explicar contes i ens va ensenyar com fer el nostre propi conte amb il•lustracions i tot!
Vam quedar que d’aquí uns dies vindrà a l’escola per veure els nostres contes. Ja hi hem començat a treballar i ens fa molta il•lusió convertir-nos en escriptors i il•lustradors.

POESIA A L’AULA ( 3R )

 CM Activitats Aula  Comentaris tancats a POESIA A L’AULA ( 3R )
febr. 012018
 

Per endinsar-nos en el món de la poesia, els alumnes de tercer hem fet l’activitat “Per ser poetes, cal saber mirar” que consisteix en dibuixar un objecte des de diversos punts de vista per tal d’adonar-nos que una sola cosa es pot veure de maneres diferents. Ens hem adonat que alguns de nosaltres dibuixàvem des d’una visió general i altres ens fixàvem més en els detalls.

ESTADÍSTICA ( 3R )

 CM Activitats Aula, CM Mates manipulatives  Comentaris tancats a ESTADÍSTICA ( 3R )
febr. 012018
 

A l’hora de matemàtiques hem treballat l’estadística amb el diagrama de barres. Primer hem fet una gràfica vivencial, formant barres a partir de la fruita que portàvem per esmorzar. També n’hem fet una per taules on plasmàvem els esports que més ens agradaven i una gràfica conjunta valorant el llibre que hem llegit plegats. Finalment, hem passat una gràfica a paper.

Cuidem els animals de la granja

 CM Activitats Aula  Comentaris tancats a Cuidem els animals de la granja
nov. 282017
 

Aquests últims dies els alumnes de tercer hem sigut els encarregats dels animals. Cada setmana, un curs s’encarrega de la Granja i els donem menjar, els netegem les gàbies, mirem si les gallines han fet ous i els canviem l’aigua. Però els que més ens agrada és portar els xais a l’espai que tenen per pasturar!!

ABP- Material esportiu

 CM Activitats Aula  Comentaris tancats a ABP- Material esportiu
nov. 282017
 

A les hores de pati ens vam trobar que no teníem material esportiu i els alumnes de 3r, a través d’una ABP, vam procurar trobar-hi solució amb una posada en comú del problema. Entre tots vam acordar els passos que podíem seguir: demanar als alumnes de l’escola el material esportiu que volien tenir, fer una carta a la directora demanant permís per anar al Decathlon per fer fotografies al material que posteriorment ens servirien per fer un pressupost. Un cop elaborat el pressupost, vam fer una nova carta per demanar permís a la Secretària de l’escola per poder anar a comprar el material. Amb el seu vistiplau, vam fer una última visita al Decathlon per poder comprar-ho tot. Un cop amb el material a l’escola, vam repartir-lo per les classes i vam treballar la factura.