JOCS DE MALABARS A EDUCACIÓ FÍSICA

 CM Activitats Aula, CM Esp Educació Física  Comentaris tancats a JOCS DE MALABARS A EDUCACIÓ FÍSICA
abr. 102018
 

El segon trimestre hem fet una unitat didàctica de “jocs de malabars”. Entenem per malabarisme “l’art de manipular i fer espectacle amb més objectes que mans, mantenint-los en equilibri i llençant-los a l’aire alternativament, sense deixar que caiguin al terra”. Cadascun de nosaltres vam fer els nostres malabars amb material de reciclatge… A més a més, hem experimentat amb diferents materials: mocadors, malabars, carioques, diàbolo…. som tots uns experts!!!

CIRCUIT DE PSICO A 4t

 CM Activitats Aula, CM Esp Educació Física  Comentaris tancats a CIRCUIT DE PSICO A 4t
abr. 102018
 

De tant en tant, l’alumnat de 4t, els agrada experimentar i jugar amb les peces toves de psicomotricitat… és molt divertit!!!! Aprofitem per fer circuits d’habilitats bàsiques i jocs de reptes molt xulos. De manera cooperativa decidim quines estacions i quins jocs volem fer.
Com sempre, ens ho vam passar genial!!!

CURSA ORIENTACIÓ ( 4t )

 CM Esp Educació Física  Comentaris tancats a CURSA ORIENTACIÓ ( 4t )
març 012018
 

El passat dilluns vam participar a la VI Cursa d’orientació al Parc del Migdia.
És una jornada lúdico-esportiva on tots els alumnes hem de superar diferents reptes cooperatius per poder anar a buscar les següents fites. Hem treballat en equip i ens hem interrelacionat amb altres alumnes de 4t de primària de l’escoles Migdia, Marta Mata, Sant Gregori i Santa Eugènia.
Ens ho hem passat genial…ha estat una molt bona experiència!!