LA ITZIAR VA A PARLAR A LA RÀDIO!

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a LA ITZIAR VA A PARLAR A LA RÀDIO!
abr. 262018
 

Per Sant Jordi la Itziar va anar a la carpa de Fem ràdio a parlar en directe sobre el seu escrit Temps, que va ser guanyador en el premi Sambori de narrativa d’enguany de la província de Girona i de Catalunya Nord. Felicitats!
img_2935

SISÈ… QUÈ ÉS UNA EMPRESA? I UN EMPRESARI?

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a SISÈ… QUÈ ÉS UNA EMPRESA? I UN EMPRESARI?
abr. 242018
 

Aquest trimestre hem estat fent una activitat d’emprenedoria centrada en el món empresarial. Per entendre els diferents tipus d’empresa que hi ha vam tenir la visita d’un empresari (GNA) que dóna serveis informàtics a altres empreses: en Joan Ribas. I l’endemà ens vàrem desplaçar a una fàbrica multinacional (Armacell Iberia) que fabrica aïllaments tèrmics i acústics. Ambdues experiències van ser molt bones i aprofitades!

LA NIT DE PRIMAVERA

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a LA NIT DE PRIMAVERA
abr. 042018
 

Nit de primavera!!!! Quina emoció!
Dies abans vàrem pintar les lletres de PRIMAVERA que pengen de la tanca de l’escola i vam fer el nostre paraigUes ple de mandales. I a les vuit del vespre… TOTS A L’ESCOLA que ens espera una NIT DE PRIMAVERA plena de sorpreses!

ESPRINT DE CONTES

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a ESPRINT DE CONTES
febr. 272018
 

Els alumnes de cicle superior hem participat a l’ESPRINT DE CONTES, un concurs literari on, en petit grup, escrivim un conte de temàtica diversa a partir d’un fragment que ens faciliten i de diverses paraules que hi hem d’anar incorporant. Per acabar se’ns demana una representació plàstica del que hem escrit.

VIDA LITERÀRIA

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a VIDA LITERÀRIA
febr. 012018
 

Avui, 26 de gener, li hem fet una entrevista a Ricard Ovide, el nostre conserge, sobre la seva vida literària. Li hem fet moltes preguntes, ens han sorprès les seves respostes.
Ens ha dit que li encanta llegir, però que les novel•les roses (amor i drama) no li agraden. També ens ha sorprès que a vegades s’emociona quan llegeix llibres. El que més li apassiona són els llibres d’història. Ens ha agradat que el nostre conserge sigui tan lector! Esperem amb ganes conèixer noves vides literàries!

XERRADA A CÀRREC D’EN JORDI MARTÍ

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a XERRADA A CÀRREC D’EN JORDI MARTÍ
gen. 252018
 

Per acabar de completar el tema de medi social, com s’organitzen les persones?, va venir en Jordi Martí, exalcalde de Sant Pere Pescador i actualment Senador a Madrid. Ens va explicar l’organització i funcionament d’un poble, una ciutat, la Generalitat, el Parlament i el Senat.
Els alumnes li van poder fer preguntes i ell els hi va anar resolent els dubtes. Va ser una bona manera de consolidar el contingut del tema.