ESPRINT DE CONTES

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a ESPRINT DE CONTES
febr. 272018
 

Els alumnes de cicle superior hem participat a l’ESPRINT DE CONTES, un concurs literari on, en petit grup, escrivim un conte de temàtica diversa a partir d’un fragment que ens faciliten i de diverses paraules que hi hem d’anar incorporant. Per acabar se’ns demana una representació plàstica del que hem escrit.

VIDA LITERÀRIA

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a VIDA LITERÀRIA
febr. 012018
 

Avui, 26 de gener, li hem fet una entrevista a Ricard Ovide, el nostre conserge, sobre la seva vida literària. Li hem fet moltes preguntes, ens han sorprès les seves respostes.
Ens ha dit que li encanta llegir, però que les novel•les roses (amor i drama) no li agraden. També ens ha sorprès que a vegades s’emociona quan llegeix llibres. El que més li apassiona són els llibres d’història. Ens ha agradat que el nostre conserge sigui tan lector! Esperem amb ganes conèixer noves vides literàries!

XERRADA A CÀRREC D’EN JORDI MARTÍ

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a XERRADA A CÀRREC D’EN JORDI MARTÍ
gen. 252018
 

Per acabar de completar el tema de medi social, com s’organitzen les persones?, va venir en Jordi Martí, exalcalde de Sant Pere Pescador i actualment Senador a Madrid. Ens va explicar l’organització i funcionament d’un poble, una ciutat, la Generalitat, el Parlament i el Senat.
Els alumnes li van poder fer preguntes i ell els hi va anar resolent els dubtes. Va ser una bona manera de consolidar el contingut del tema.