FIRES I CASTANYES

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a FIRES I CASTANYES
nov. 222017
 

img_8320

Com cada curs, quan arriba la tardor i les fires, celebrem la castanyada. Enguany, els alumnes de sisè vàrem ser els encarregats de muntar i vigilar les paradetes que cada classe havia fet.  Nosaltres vàrem dissenyar una parada de punteria molt divertida que vam anomenar: INSIDE. Era una fusta amb forats, a l’estil de les parades de la cursa de camells, que tenien una puntuació o una altra en funció de la dificultat del llançament.  Va tenir molta requesta!

DIAGRAMA DE BARRES

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a DIAGRAMA DE BARRES
nov. 072017
 

Els alumnes de cinquè han estat practicant la inserció de diagrames de barres amb el programa Word. Després de posar-se per parelles i decidir què volien saber dels seus companys/es, els ho han preguntat i ho han representat en un diagrama de barres. Tot seguit us en posem algun exemple.

LA CURSA DEL DICCIONARI

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a LA CURSA DEL DICCIONARI
nov. 072017
 

Per treballar diferents categories gramaticals i saber com buscar-les en el diccionari i si és possible o no, se’ls hi va plantejar el repte de fer una cursa amb el diccionari. Se’ls donaven unes paraules (nom comú, propi, noms en plural, verbs conjugats, adjectius…) i un temps determinat per trobar-les. Es va fer una posada en comú sobre com havia anat i amb quines facilitats o dificultats s’havien trobat.

CONSELL DELS INFANTS

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a CONSELL DELS INFANTS
nov. 072017
 

Des de l’Ajuntament de Girona han vingut a presentar-nos el projecte Consell dels Infants, un òrgan de participació pels nens i nenes de la ciutat.
Hem fet dos tallers on s’ha treballat els drets dels infants i quina seria la seva ciutat ideal. Ara tocarà escollir qui vol representar els seus companys i companyes, a les reunions mensuals en les que es treballarà sobre un tema que proposa l’Ajuntament.

COMPTANT TAPS

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a COMPTANT TAPS
nov. 072017
 

Els alumnes de 5è hem iniciat el repte de recollir 1.000.000 de taps. Durant l’hora activa anem comptant els taps que ens van portant. Cada dia fem un diari per anotar els taps que comptem.
Gràcies a la col•laboració de tothom tenim 35.700 taps. Esperem anar-nos superant.

Ja us informarem. Aquí us deixem una mostra…