CASTLE SCHOOL MUSICAL

 CS Sortides  Comentaris tancats a CASTLE SCHOOL MUSICAL
nov. 222017
 

El dilluns dia 20 vam anar a Barcelona a veure el musical CASTLE SCHOOL i ens va agradar moltíssim!  La major part dels actors eren molt joves i cantaven i ballaven molt i molt bé.

Shh! SORTIDA

 CS Sortides  Comentaris tancats a Shh! SORTIDA
nov. 222017
 

Després d’una intensa pluja d’idees per descobrir quins eren els llocs que més SILENCI ens transmetien, els alumnes de cicle superior vàrem decidir que les onades del mar i la tranquilitat de la muntanya ens recordaven aquest estat de pau i benestar que ens porta el no dir res.  Així que vàrem anar a la Cala de St. Francesc, a Blanes, havent fet primer una caminadeta  fins a l’ermita, lloc on vam esmorzar i des d’on vam poder gaudir d’un vistes impressionants.  Una vegada vàrem ser a la platja, vam escriure a la sorra paraules de silenci i vam fer construccions que també ens el suggerissin. Les creacions realitzades van ser molt encertades!

SORTIDA AL BOSC

 CS Sortides  Comentaris tancats a SORTIDA AL BOSC
oct. 092017
 

Els alumnes de 5è hem fet una sortida al bosc del costat de l’escola per observar els arbres i les plantes, sentir els ocells, trobar rastres…i recollir fulles, aglans…per posar en el mural que estem fent. Ens ha anat molt bé per acabar de repassar el que hem anat treballant a la classe.
Per consolidar els continguts del tema del bosc, per grups, hem elaborat un mural a l’aula. Amb la informació i les imatges que vàrem portar de casa i el que hem recollit al bosc, els murals han quedat així!