MARC ( Mestres àvies recuperadores de contes )

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a MARC ( Mestres àvies recuperadores de contes )
març 012018
 

El dia 12 de febrer l’Associació de Mestres Àvies Recuperadores de Contes, va venir a l’escola amb moltes ganes i il.lusió. Un total de cinc àvies, van anar explicant, de forma simultània, a tots els postres alumnes, un recull d’històries i contes que han anat recuperant de la nostra tradició. Contes, a voltes oblidats, que explicats únicament de forma oral, han aconseguit despertar l’interès , l’escolta i la mirada de tots plegats.

DIA DE LA LLENGUA MATERNA

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a DIA DE LA LLENGUA MATERNA
febr. 242018
 

Aquest curs hem continuat amb la celebració del dia de la LLengua Materna. Les llengües base de la comunicació entre persones i pobles, són totes importantíssimes i per aquest motiu li dediquem un dia a l’any.
Cada nen i nena ha escrit una paraula i les ha anat col.locant en una paret. Ha quedat un magnífic mosaic de les diferents llengües que hi ha a la nostra escola. A la tarda uns representants de 6è han llegit un escrit sobre el tema i alguns alumnes voluntàriament han explicat i traduït la paraula que han escollit per a aquest dia.

CARNAVAL

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a CARNAVAL
febr. 122018
 

El dia de Carnaval va ser moooolt emocionant. Al matí van caure flocs de neu i ens vàrem divertir molt intentant agafar-los i a la tarda ballant al pati ben guapos i guapes amb unes fantàstiques disfresses. Tot això acompanyats amb els magnífics gegants de l’escola.

DIA DE LA PAU

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a DIA DE LA PAU
febr. 022018
 

Com cada any, la nostra escola, celebra el dia de la PAU. Enguany ho hem fet decorant globus blancs amb missatges i lligant-los a la tanca de l’escola. Els nens i nenes han reflexionat sobre el tema i ho han plasmat amb aquest bonic treball.

HA ARRIBAT EL TIÓ!!!

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a HA ARRIBAT EL TIÓ!!!
des. 222017
 

El passat dia 12 de desembre, vam anar al bosc a buscar el Tió. Després de buscar i rebuscar…el vam trobar!!!
Tenia molta gana i una miqueta de fred, vam portar-lo de seguida a l’escola per poder-lo abrigar i donar-li alguna cosa per menjar, esperem que estigui molt a gust a la nostra escola!!!