10 ANYS D’ESCOLA

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a 10 ANYS D’ESCOLA
abr. 152018
 

Aquest any estem de celebració, portem 10 anys creixent i construïnt. Durant aquest curs anirem fent diferents actes per tal de celebrar els 10 anys de l’escola.

El passat dia 10 d’octubre, vam omplir una vitrina amb còdols amb tots els noms dels/de les alumnes i exalumnes i de tot l’equip educatiu de l’escola. D’aquesta manera hem pogut  aportar el nostre granet de sorra en la història d’aquests 10 anys.

10 anys d’experiències i aventures compartides, amistats…i molts aprenentatges!

SILENCIS AL BOSC DE LA PABORDIA

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a SILENCIS AL BOSC DE LA PABORDIA
abr. 152018
 

El passat 13 de novembre vam celebrar el projecte de Silencis_al_Bosc_de_la_Pabordia, una proposta ideada per DadàBarcelona, en el marc del projecte A TEMPO, Arts i Formació. Consisteix en una proposta global que vol establir la relació entre l’art i l’educació actual a través del silenci, amb la voluntat de fer caminar els infants entre fronteres i llenguatges per enriquir la seva formació. Durant 5 dies hem pogut endinsar-nos en diferents visions del silenci: arts visuals, sonores, performatives, filosòfiques i arquitectòniques en forma d’exposicions, espectacles, classes, sortides i accions ciutadanes.

A continuació podeu veure el vídeo resum i les fotografies del projecte.

Silencis_al Bosc de la Pabordia from EsterRovira_DadàBarcelona on Vimeo.

© Iris Humm

© Iris Humm

cooltext266124938334246

EL DIUMENGE DIA 12 DE NOVEMBRE ENS VAM TROBAR A L’ESCOLA PER COMENÇAR A PREPARAR LA SETMANA DELS SILENCIS!

 

REUNIÓ DE PREINSCRIPCIÓ

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a REUNIÓ DE PREINSCRIPCIÓ
abr. 152018
 

El passat dia 21 de març a les 20.00h va tenir lloc la reunió de preinscripció. Els alumnes de 4t de l’escola van iniciar la reunió amb una escena literària de teatre d’ombres representant el poema d’Anita Wadley “Només estic jugant”. A continuació, es van crear diferents grups de pares i mares assistents que van ser acompanyats per uns alumnes-guies de 4t per els diferents espais de l’escola, oferint una visita comentada per tots els alumnes de 4t. En acabar la visita per l’escola, ens vam aplegar tots/es per tal de fer un tancament de la reunió amb el vídeo que podreu veure a continuació. Finalment, hi va haver un torn de preguntes que es van anar responent per part de l’Equip Directiu.

img_6923

img-8931

EASTER

 Activitats d'escola, CS Esp Anglès  Comentaris tancats a EASTER
abr. 042018
 

Aquest curs hem celebrat Easter en anglès. Els encarregats d’organitzar-la i preparar-la han estat els alumnes de sisè. Es van fer manualitats, es va fer una gincana i fins i tot hi va haver una desfilada de barrets fets pels propis alumnes!

MARC ( Mestres àvies recuperadores de contes )

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a MARC ( Mestres àvies recuperadores de contes )
març 012018
 

El dia 12 de febrer l’Associació de Mestres Àvies Recuperadores de Contes, va venir a l’escola amb moltes ganes i il.lusió. Un total de cinc àvies, van anar explicant, de forma simultània, a tots els postres alumnes, un recull d’històries i contes que han anat recuperant de la nostra tradició. Contes, a voltes oblidats, que explicats únicament de forma oral, han aconseguit despertar l’interès , l’escolta i la mirada de tots plegats.

DIA DE LA LLENGUA MATERNA

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a DIA DE LA LLENGUA MATERNA
febr. 242018
 

Aquest curs hem continuat amb la celebració del dia de la LLengua Materna. Les llengües base de la comunicació entre persones i pobles, són totes importantíssimes i per aquest motiu li dediquem un dia a l’any.
Cada nen i nena ha escrit una paraula i les ha anat col.locant en una paret. Ha quedat un magnífic mosaic de les diferents llengües que hi ha a la nostra escola. A la tarda uns representants de 6è han llegit un escrit sobre el tema i alguns alumnes voluntàriament han explicat i traduït la paraula que han escollit per a aquest dia.

CARNAVAL

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a CARNAVAL
febr. 122018
 

El dia de Carnaval va ser moooolt emocionant. Al matí van caure flocs de neu i ens vàrem divertir molt intentant agafar-los i a la tarda ballant al pati ben guapos i guapes amb unes fantàstiques disfresses. Tot això acompanyats amb els magnífics gegants de l’escola.

DIA DE LA PAU

 Activitats d'escola  Comentaris tancats a DIA DE LA PAU
febr. 022018
 

Com cada any, la nostra escola, celebra el dia de la PAU. Enguany ho hem fet decorant globus blancs amb missatges i lligant-los a la tanca de l’escola. Els nens i nenes han reflexionat sobre el tema i ho han plasmat amb aquest bonic treball.