6è… SOM POESIA!

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a 6è… SOM POESIA!
oct. 092017
 

“Inspirats i amb ganes d’escriure sobre la tardor, els alumnes s’han imaginat versos plens d’esperança i de color…”
Després de llegir diversos poemes (de la Lola Casas, Isabel Barriel, Miquel Martí i Pol…) que parlaven sobre l’inici de curs i l’arribada d’aquesta estació, cada nen i cada nena han escrit una poesia sobre aquest mateix tema i l’han compartit en el mur que tenim creat a “UNA FINESTRA OBERTA AL MÓN”. També l’han recitat davant dels seus companys.

A SISÈ ESTRENEM DELEGADES DE CLASSE!

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a A SISÈ ESTRENEM DELEGADES DE CLASSE!
oct. 092017
 

A les dues classes de sisè ja tenim delegades! Després d’unes campanyes ben treballades han resultat escollides quatre nenes. Elles mateixes es presenten!

A banda de tenir delegades de classe també comptem amb la Marta i en Martí, responsables de tot el tema d’escola verda.

SORTIDA AL BOSC

 CS Sortides  Comentaris tancats a SORTIDA AL BOSC
oct. 092017
 

Els alumnes de 5è hem fet una sortida al bosc del costat de l’escola per observar els arbres i les plantes, sentir els ocells, trobar rastres…i recollir fulles, aglans…per posar en el mural que estem fent. Ens ha anat molt bé per acabar de repassar el que hem anat treballant a la classe.
Per consolidar els continguts del tema del bosc, per grups, hem elaborat un mural a l’aula. Amb la informació i les imatges que vàrem portar de casa i el que hem recollit al bosc, els murals han quedat així!

JA FEM P4!

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a JA FEM P4!
oct. 062017
 

Hem estrenat un nou curs i hem descobert nous jocs, activitats i dinàmiques.

Aprofitem per dir-vos que aquest any som les aules de Núria Albó (P4-A) i Gianni Rodari (P4-B) . Totes les aules de l’escola serem el nom d’un poeta o poetessa i ens ajudarà a endinsar-nos d’una manera més significativa en el món de la poesia.

 Permalink  Activitats d'escola  Comentaris tancats a
oct. 042017
 

2 D’OCTUBRE DE 2017

Avui és un dia trist, sentim pena. Però de cap de les maneres podem permetre que dins del nostre cor hi entri l’odi i la por. Cap d’aquests dos sentiments són portadors de pau. Creiem fermament en el respecte, el diàleg i la democràcia.

Des de l’escola hem volgut mostrar el nostre rebuig a la violència. A les 12 del migdia hem sortit tots al pati de l’escola i hem llegit les paraules que va pronunciar en Pau Casals a l’ONU el dia 24 d’ctubre de 1971, seguidament hem escoltat el Cant dels Ocells.

1