P3. PILOT

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. PILOT
març 152018
 

En Jordi és pilot d’avions! Hem vist quines són les parts d’un avió, per fora i per dins. Ens ha ensenyat vídeos de diferents vols… semblava que fóssim a dins! Passàvem entre els núvols, vèiem com sortia el sol, com aterràvem, quina impressió! I quina feina més delicada. Ens ha agradat molt. Gràcies Jordi!

P3. PERIODISTA

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. PERIODISTA
març 152018
 

La mare d’en Marc, la Clara és periodista i directora de Catalunya Ràdio a Girona. Va venir amb el seu company, en Lites, i ens van explicar la feina que fan. Quan ha passat un fet important, agafen el cotxe carregat de micròfons i auriculars, i van al lloc i, després de veure què ha passat, ho expliquen per la ràdio. Expliquen notícies! Nosaltres també hem fet de periodistes. Hem parlat amb el micròfon i ens hem sentit la veu… Ha estat genial!
Gràcies a tots dos, per venir!

P3.INFERMERA

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3.INFERMERA
març 152018
 

La Jeny és infermera. Ens ha explicat com ho hem de fer per estar sans i forts. També hem conegut un aparell que es diu fonendo, que serveix per escoltar el cor, i un altre que serveix per mirar les orelles, que es diu otoscopi. I també ens ha ensenyat a curar ferides. Ara ja en sabem una mica més de tot plegat! Gràcies Jeny.

P3.FIGURES DE GUIX

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3.FIGURES DE GUIX
març 152018
 

La mare de la Valentina i la de la Laia, ens han vingut a ensenyar com es fan figuretes de guix. Primer hem barrejat aigua amb el guix en pols, després ho hem ben remenat i hem omplert uns motlles de motes formes diferents. De seguida s’han eixugat i han quedat ben durs!!! Després els hem tret dels motlles i els hem pintat amb pintura de dits. Ha estat genial! Gràcies a totes dues per venir!

P3. FEM MÀGIA

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. FEM MÀGIA
març 152018
 

La Jordina Pi i en Gerard Pi han vingut a fer-nos màgia! Quina passada! Tots estàvem amb la boca oberta. Feien aparèixer objectes, desvetllaven l’edat de les mestres, desfeien nusos de cordes sense ni torcar-les… I molt més. Ens ha agradat tant que els hi hem demanat que tornin un altre dia! Gràcies Gerard i Jordina!

P4. TALLER DE FANG

 EI Sortides  Comentaris tancats a P4. TALLER DE FANG
març 152018
 

El passat dia 7 de març vam anar a l’Escola de Belles Arts de Salt a fer el taller de fang. Vam poder fer el follet de l’escola, vam poder veure com es treballa el fang i quines tècniques s’utilitzen. Quan estiguin secs ens portaran els nostres follets, tenim moltes ganes de rebre’ls.

P3. PROJECTE CAPGROSSOS

 EI Activitats aula  Comentaris tancats a P3. PROJECTE CAPGROSSOS
març 152018
 

L’Isaac, membre de la Fal.lera Gironina i pare de l’escola ens va portar una petita mostra de capgrossos. Aprofitant el seu talent musical i les ganes d’entusiasmar als infants, vam conèixer els noms de tots els capgrossos, els instruments que utilitzen en les cercaviles i fins i tot en vam fer una al pati de l’escola. Va ser genial! Gràcies Isaac

P4. THE MARKET

 EI Sortides  Comentaris tancats a P4. THE MARKET
març 152018
 

El passat dia 9 de març vam anar al Mercat del Lleó, vam fer la sortida en anglès i vam posar en pràctica tot el vocabulari de fruites i verdures que havíem treballat a l’aula. També vam aprofitar per comprar algunes fruites i a la tarda en vam fer un tast. Ens va agradar molt fer la sortida en anglès i poder provar algunes fruites per primera vegada.

CELEBREM ELS 100 DIES D'ESCOLA

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a CELEBREM ELS 100 DIES D'ESCOLA
març 082018
 

El dia 26 de febrer a l’escola vam celebrar els 100 dies lectius d’escola! Al llarg de tot el dia vam realitzar diverses activitats i tallers per treballar el número 100. Va ser una jornada festiva i d’aprenentatge! Feu un cop d’ull!

4r: VISITEM ELS AVIS A PALAU

 CM Sortides  Comentaris tancats a 4r: VISITEM ELS AVIS A PALAU
març 012018
 

Com cada Nadal, els alumnes de cicle superior i els alumnes de quart, anem a visitar els avis que viuen a la residència d’avis que tenim molt a prop de l’escola, la residència de Palau. Els cantem cançons, recitem els nostres poemes, i aquest any fins i tot, hem portat instruments d’acompanyament.