ENS ENVIEM CARTES!

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a ENS ENVIEM CARTES!
maig 212018
 

La setmana passada els nens i nenes de segon vam anar a enviar una carta que arribarà a un dels nostres companys de segon. La vam escriure en castellà a la classe de la Carmen. Estem molt impacients perquè ens arribi!

DIGESTIVE SYSTEM

 CI Activitats aula  Comentaris tancats a DIGESTIVE SYSTEM
maig 212018
 

A les classes de Science hem començat a treballar el sistema digestiu i no hi ha millor manera d’aprendre que viure les coses en primera persona, així que ens hem dibuixat el nostre propi sistema digestiu i hem descobert les seves parts. Ens ha encantat!!

JOCS TRADICIONALS

 EI Esp Psicomotricitat  Comentaris tancats a JOCS TRADICIONALS
maig 112018
 

Hem descobert alguns jocs populars i tradicionals de la nostra terra… hem pogut jugar a les xapes, la xarranca, cues de drac, terra i mar, cursa de sacs, les bitlles catalanes, el paracaigudes…. Ens ho hem passant genial!!

JOCS COOPERATIUS

 General  Comentaris tancats a JOCS COOPERATIUS
maig 112018
 

Hem experimentat i jugat amb el nostre propi cos. Hem fet un munt de jocs cooperatius i de reptes… A final de cada sessió fem un petit massatge o fem relaxació per tornar a la calma… Ens ho hem passant genial!!

LEARNING BY DOING!

 General  Comentaris tancats a LEARNING BY DOING!
maig 102018
 

A les aules de 2n seguim treballant manipulativament la multiplicació! Estem aprenent un munt de coses, com per exemple que a la taula del 2 el truc està en què en sumem 2 cada vegada, i que a la del 3 n’hi sumem 3! Amb aquest material ho hem entès d’allò més bé!

CLOENDA MES CULTURAL

 General  Comentaris tancats a CLOENDA MES CULTURAL
maig 022018
 

Per acabar el mes culltural del curs 2017-18 ens ha visitat el grup de rap FOK. Ha estat súper interessant i divertit !!!

LA ITZIAR VA A PARLAR A LA RÀDIO!

 CS Activitats Aula  Comentaris tancats a LA ITZIAR VA A PARLAR A LA RÀDIO!
abr. 262018
 

Per Sant Jordi la Itziar va anar a la carpa de Fem ràdio a parlar en directe sobre el seu escrit Temps, que va ser guanyador en el premi Sambori de narrativa d’enguany de la província de Girona i de Catalunya Nord. Felicitats!
img_2935

ESPAIS P4-P5. ESPAI DE LLUM. TAULES DE LLUM

 EI Espais  Comentaris tancats a ESPAIS P4-P5. ESPAI DE LLUM. TAULES DE LLUM
abr. 262018
 

Durant aquesta sessió hem experimentat amb farina a les taules de llum. Hem parlat de la textura i l’estat de la farina i també quin efecte fa la llum quan hi posem farina a sobre. Hem fet traços sobre la farina, dibuixos, lletres… Hem gaudit moltíssim i sí, també ens hem embrutat!